De huishondbeurs

Fysiotherapie, homeopathie, acupunctuur, orthopeed, internist, osteopathie, titeren, barf, clickeren…… ziet u ook door de bomen het bos niet meer?

Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk op het gebied van gezondheid en welzijn van honden. Veel mensen weten echter niet wat de mogelijkheden zijn of wat ze nou precies inhouden. Wat doet nou precies een osteopaat en wat is het verschil met wat een fysiotherapeut doet? Moet ik mijn hond wel steeds inenten? Wat is de beste voeding voor mijn hond? Hoe kan ik mijn hond het beste trainen? Wat voor sporten kan ik doen met mijn hond? Wanneer moet ik met mijn hond naar een specialist?

Op zondag 19 maart 2017 organiseert stichting Alert de huishondbeurs. Een ontmoetingsplaats voor hondenliefhebbers, -eigenaren en -professionals. Hier kunt u terecht met al uw vragen over de gezondheid en het welzijn van uw hond(en).

Het thema dit jaar is Veiligheid.

Op de info-markt staan diverse professionals op het gebied van honden waar u terecht kunt met uw vragen. Op de pagina met standhouders kunt u zien wie er aanwezig zullen zijn. In een aparte zaal zullen een aantal korte informatieve lezingen worden gegeven. Het programma hier van zal nog volgen.

De inwendige mens is niet vergeten en er zullen diverse lekkers hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Voor kinderen zal er ook van alles te doen zijn.

Omdat het een indoor-evenement is met een beperkte ruimte zijn honden niet toegestaan.